NYHETER

Kettlebell Workshop

Vill du lära dig mer om hur du kan träna med Kettlebells eller vill ha lite inspiration att ta din träning till nästa nivå. Söndag den 14 maj kommer vi ha en Kettlebell workshop.
Tid: kl 10:00- 14:00
Pris:499 kr
Max 10 pers
Innehåll:
-Skillnaden mellan olika träningsprotokoll för styrka, kondition explosivitet och mobilitet.
- Ketllebell Basics (Swing, Snatch, Press, Lunge, Squat)
- Switches & Flips
- KB Flow
Maila oss på info@kampsportsakademin.se för att boka din plats.

BJJ Seminarium

Missa inte detta otroliga tillfälle att vässa din jiujitsu genom detta seminarium med Karl Pegers. En unik och omtyckt bjj-utövare som på ett underhållande sätt lär ut spännande tekniker.
Passar alla, från nybörjare till avancerad.
Vi lovar att du  kommer ha en grym stund på mattan.
Söndag 7:e Maj 2023
Tid: 11.00-15.00
Pris: 350 kr (medlem) 400 kr (icke medlem)
Maila oss på info@kampsportsakademin.se för att boka din plats.

Ju fler desto roligare

Vi är många men vi vill bli fler. Det bästa vi har på Poseidon är våra medlemmar och ju fler vi blir desto bättre och roligare blir det.

Fler medlemmar betyder fler nya träningskompisar både i gymmet och på mattan.

Gör du det så får du en gratis månad för varje ny medlem du värvar till klubben till ett 12 månaders medlemskap - utan begränsning. 

Kan du få ihop ett gratis träningsår?

BJJ Ladies Only

Se hit alla tjejer!
Nu finns ett pass för er som vill köra Brasiliansk Jiujitsu med endast tjejer på mattan. Varva ned efter en lång arbetsvecka och starta helgen på bästa sätt. Fredagar kl. 17.30-18.30.

Boot Camp

Kickstarta din träning på riktigt. Nu drar vi igång Poseidon Boot Camp. Tre gånger i veckan under fem veckor ses vi kl. 06.30 och med inspiration från både styrketräning och HIIT får vi den bästa kombinationen för att både bygga muskler och bränna fett.

Barnkalas

Du vet väl om att du kan boka barnkalas hos oss?
Välj mellan olika fysiska aktiviteter så som Brasiliansk JiuJitsu, Thaiboxning, 5-kamp eller låt barnen bygga sin egen hinderbana. Korv med bröd, glass och godispåse och så givetvis en present till kalasbarnet. 

Kampsportskul

För de yngre som vill prova på kampsport under lekfulla former med inspiration från stående kampsport. Kontakta oss för mer information.

White Belts Only

Ett pass för dig som vill lära dig grunderna i brasiliansk jiujitsu och påskynda din utveckling. Återkommande seminarium ungefär 1 gång per månad för alla med vitt bälte. Från 15 år.
Nästa tillfälle är 2:a April kl. 11.00-13.00.