Frågor & Svar

Få svar på dina frågor

Hitta svar på de vanligaste frågorna och få mer information om våra tjänster, medlemskap och riktlinjer. Vi besvarar dina funderingar för att göra din upplevelse så smidig som möjligt.

Kontakta oss

Vanliga frågor

Din personliga tränare hjälper dig att sätta upp realistiska mål utifrån dina förutsättningar och behov oavsett var i din träning du befinner dig.
Vi planerar, genomför, utvärderar och justerar alltid din träning för att dina resultat ska bli så bra som möjligt med 100% fokus på dig. Vi hjälper dig att göra träningen till en naturlig del av ditt liv.

Mycket beror på din nuvarande fysiska nivå och din tidigare träningserfarenhet. Generellt sett tar det ca 3 månader med regelbunden träning och god kosthållning för att kunna känna och se resultat.

Nej, absolut inte. En PT anpassar träningen och möter dig på din nivå.

En konsultation är det första mötet mellan dig och din PT där ni tillsammans går igenom din tidigare träningserfarenhet samt fastställer ett mål för din träning.

En konsultation är helt gratis.

Nej, för den träning och den kunskap om hur träning och framför allt hur din kropp fungerar kommer du alltid att bära med dig. Du gör en investering i din framtid för ett längre och mer hälsosamt liv.

Avbokning från PT kundens sida ska ske senast 24 timmar innan utsatt tid. I annat fall debiteras tillfället. Undantag kan medges efter överenskommelse.

PT-Avtal

Information om våra PT-Avtal

  1. PT kund ansvarar själv för att hans/hennes hälsotillstånd är sådant att träning kan ske riskfritt. Samt att omedelbart informera om det föreligger fysisk eller medicinsk begränsning som gör att viss träning inte kan utföras.
  2. Vid uppkomst av förkylnings- eller annat sjukdomssymptom skall aktiv PT kund snarast meddela sin PT om detta.
  3. Avbokning från PT kundens sida ska ske senast 24 timmar innan utsatt tid. I annat fall debiteras tillfället. Undantag kan medges efter överenskommelse.
  4. En PT timme är 55min.
  5. Avtal gäller i 6 månader från försäljningstillfället. Köpta PT timmar återbetalas ej men kan överlåtas i överenskommelse med ens PT.