Emma Lundegard

Ta tag i din träning redan idag!

Jag heter Emma Lundegard och är mamma till två energiska killar som tränar både Brasiliansk Jiu Jitsu och Thaiboxning här på Poseidon sedan flera år tillbaka. Jag älskar att röra på mig och att utmana mina och andras gränser.

Jag är utbildad på PT Skolan i Bromma och utöver mitt jobb som personlig tränare håller jag även klasser med fokus på styrka och uthållighet både inomhus och utomhus.

Hitta hit

Vad har du för träningsbakgrund?

Jag har testat på en hel del olika sporter och träningsformer i min ungdom så som bollsporter, kampsport, dans och gymnastik. Men det var när jag hittade styrketräningen som jag upplevde att jag hittat rätt. Efter att jag fött mina två barn kände jag att det var dags att ta träningen till en ny nivå och jag utbildade mig till gruppträningsinstruktör. Något som givit mig mycket erfarenhet vad gäller olika individers behov och förutsättningar och hur
man kan optimera kroppen som redskap.

Varför jobbar du som personlig tränare?

När jag arbetat som gruppträningsinstruktör ett par år ville jag fördjupa mina kunskaper och framför allt få möjligheten att kunna hjälpa fler människor att hitta till, eller tillbaka till, träningen och glädjen som kommer med den. Att få vara med på en persons resa till ökad styrka, starkare självkänsla och ett hälsosammare liv.

Vilka klienter skulle ha största nytta av att träna med dig?

Klienter som är här för att jobba med sig själva oavsett om det gäller att våga ta steget in i gymmet, uppnå ett specifikt personligt mål eller helt enkelt komma igång med träningen på riktigt. Det är viktigt att du känner förtroende för mig och hur jag kan hjälpa dig.

Hur är du som tränare?

Positiv och glad men också tuff. Jag är lyhörd och inkännande och arbetar alltid utefter min klients förutsättningar och behov. Mitt mål är att ta fram det bästa ur dig och pusha dig till nya nivåer.

Kontakta oss