MMA

Prova på MMA i Järfälla

Testa ett av våra MMA-pass och upplev en rolig och utmanande träning som täcker både stående och markkamp. Perfekt för alla nivåer – anmäl dig idag!

Anmäl dig här

MMA för Vuxna & Ungdomar

Välkommen till våra MMA-pass på Poseidon Kampsportsakademin! MMA (Mixed Martial Arts) är en av världens mest dynamiska kampsporter som kombinerar tekniker från stående kampsporter som boxning och kickboxning, samt markkamp som brottning och Brasiliansk Jiu Jitsu. Hos oss kan du lära dig MMA från grunden, oavsett om du är helt ny eller har tidigare erfarenhet av kampsport.

På våra pass går vi igenom både stående tekniker och marktekniker, och du får träna en blandning av slag, sparkar, nedtagningar och submission-grepp. Träningen är rolig och otroligt givande, och den passar alla nivåer – från nybörjare till avancerade utövare.

MMA Vuxen & MMA Ungdom (12-16 år)

Vi erbjuder separata pass för vuxna och ungdomar, där träningen anpassas efter ålder och förmåga. Oavsett din nivå får du en gedigen träning som utmanar både din fysiska kapacitet och ditt mentala fokus.

Utrustning som krävs:

  • MMA-handskar
  • Tandskydd

Saknar du utrustning? Vi har möjlighet att låna eller köpa utrustning på plats.

Vanliga Frågor om MMA

Nej, våra MMA-pass är öppna för alla nivåer. Våra instruktörer hjälper dig att lära dig tekniker från grunden och utvecklas i din egen takt, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

Ett MMA-pass täcker både stående och markkamp. Du får träna en kombination av slag, sparkar, brottningstekniker och submission-grepp, samt förbättra din kondition och styrka.

Du behöver MMA-handskar och tandskydd för att träna säkert. Om du saknar utrustning finns möjlighet att hyra eller köpa på plats.

Absolut! Vi erbjuder provträningar där du kan testa MMA och känna efter om det är rätt träningsform för dig innan du bestämmer dig för att fortsätta.