Boxning

Prova på boxning i Järfälla

Testa ett av våra boxningspass och upplev en energifylld och lärorik träning med stöd av våra erfarna instruktörer. Perfekt för både nybörjare och erfarna – anmäl dig idag!

Anmäl dig här

Boxning på Poseidon Kampsportsakademin

Välkommen till våra boxningspass på Poseidon Kampsportsakademin i Järfälla! Här fokuserar vi på att bygga upp grunderna i den västerländska, traditionella boxningen. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av boxning kommer du att få möjlighet att förbättra din teknik och uthållighet, samtidigt som vi tränar både kropp och sinne.

Under varje pass jobbar vi med grundläggande moment såsom fotarbete, slagteknik och försvarsstrategier. Vi varvar tekniska övningar med sparring och fysisk träning för att maximera både styrka och snabbhet. Träningen är utformad för att hjälpa dig utveckla både offensiva och defensiva färdigheter, med fokus på att bygga en stark bas att stå på.

Vår kunniga instruktör säkerställer att du får individuell vägledning, oavsett din nivå, och hjälper dig att hela tiden bli bättre. Boxning handlar inte bara om fysisk styrka utan även om mental skärpa, och hos oss får du verktygen att utvecklas inom båda områdena.

Utrustning som krävs:

  • Boxningshandskar
  • Tandskydd

För dig som saknar utrustning finns det möjlighet att hyra eller köpa på plats. Vi rekommenderar alltid att komma väl förberedd för att få ut det mesta av varje träningspass.

Kom och upplev boxningens kraft och precision hos Poseidon Kampsportsakademin, där kampsport blir mer än bara träning – det blir en livsstil!

Vanliga frågor

Nej, våra boxningspass är anpassade för både nybörjare och erfarna utövare. Våra instruktörer ser till att alla får den vägledning och träning de behöver oavsett nivå.

Det grundläggande du behöver är boxningshandskar och tandskydd. Om du saknar utrustning kan du hyra eller köpa det på plats. Vi rekommenderar också bekväma träningskläder och inomhusskor.

Ja, vi sätter alltid säkerheten först. Våra tränare ser till att alla övningar utförs korrekt och att skyddsutrustning används under sparring för att minimera risken för skador.

Absolut! Vi erbjuder ofta provträningar för nya deltagare, så du kan känna efter om boxning är något för dig innan du anmäler dig till ett längre träningsprogram.