Thaiboxning

Prova på Thaiboxning (Muaythai) i Järfälla

Testa ett av våra boxningspass och upplev en energifylld och lärorik träning med stöd av våra erfarna instruktörer. Perfekt för både nybörjare och erfarna – anmäl dig idag!

Anmäl dig här

Thaiboxning (Muaythai) på Poseidon Kampsportsakademin

Upptäck Muaythai, den traditionella kampsporten från Thailand, känd för sina fullkontakttekniker och unika användning av hela kroppen som vapen. Hos Poseidon Kampsportsakademin kan du lära dig och utveckla dina färdigheter i denna kraftfulla och dynamiska kampsport.

Våra pass fokuserar på att bygga upp din grundteknik, inklusive slag, sparkar, knän och armbågar. Förutom teknisk träning ingår även konditionsövningar som löpning, säckträning, mittsövningar och sparring. Med hjälp av våra erfarna tränare får du möjlighet att slipa dina färdigheter och förbättra både din fysiska och mentala uthållighet.

Thaiboxning är en utmanande men mycket givande träningsform som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller har tränat kampsport tidigare.

Utrustning som krävs:

  • Boxningshandskar
  • Tandskydd
  • Benskydd (rekommenderas)

Kom och utforska en ny, spännande värld av thaiboxning tillsammans med oss på Poseidon Kampsportsakademin!

Barnträning:

Vill du att ditt barn ska ha roligt, bygga självförtroende, förbättra sin fysiska kapacitet och samtidigt lära sig disciplin? Då kanske kampsportsträning är rätt. Hos oss kan barn träna både BJJ och Thaiboxning. BJJ kan man börja träna från 4 års ålder och Thaiboxning från 7 år. Våra erfarna tränare skapar en trygg och rolig miljö där barnen kan utvecklas både fysiskt och mentalt.

Thaiboxning Fundamentals

På det här passet jobbar vi på att lära oss korrekta grunder inom Thaiboxningen och slipar upp vår grundläggande teknik. Det här passet passar bra för nybörjare men är minst lika viktigt som ett ”avancerat pass” för en rutinerad fighter.

 

Krav på utrustning: Benskydd & handskar

Thaiboxning
Drills

På det här passet drillar vi på olika moment som ofta förekommer inom thaiboxningen. Vi övar på ett säkert sätt utan att riskera att skada varandra. Det hjälper att ha en god grundteknik för att få ut maximalt av detta pass.

 

Krav på utrustning: Handskar, benskydd, tandskydd

Thaiboxning
Sparring

På detta pass övar vi på att slå på varandra under kontrollerade former. Det är alltså här vi får sätta allt vi lärt oss i praktik.

 

Krav på deltagande: Godkännande av huvudinstruktör. Tränat minst 6 månader.

Krav på utrustning: Tandskydd, benskydd, sparringhandskar (14 – 16 oz)

Vanliga Frågor om Thaiboxning (Muaythai)

Nej, våra thaiboxningspass är öppna för alla nivåer, från nybörjare till erfarna utövare. Våra tränare anpassar träningen efter din erfarenhet och hjälper dig att utvecklas i din egen takt.

Ett typiskt pass inkluderar teknikträning för slag, sparkar, knän och armbågar, samt konditionsträning som löpning, säckövningar, mittsträning och sparring. Du får en helkroppsträning som förbättrar både styrka och uthållighet.

Du behöver boxningshandskar, tandskydd och vi rekommenderar även benskydd för sparring. Om du saknar utrustning, finns det möjlighet att köpa eller hyra på plats.

Ja, vi erbjuder provträningar där du kan testa ett pass och känna efter om thaiboxning är något för dig innan du anmäler dig till en längre kurs.