Brasiliansk Jiu Jitsu

Prova på Jiu Jitsu i Järfälla

Testa ett av våra BJJ-pass och upplev en teknisk och utmanande träning med stöd av våra erfarna instruktörer. Perfekt för både nybörjare och erfarna – anmäl dig idag!

Anmäl dig här

Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ)

Upptäck den mångsidiga och tekniska kampsporten Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ), en sport som fokuserar på markkamp, teknik och strategi snarare än rå styrka. BJJ passar alla, oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet. Hos Poseidon Kampsportsakademin kan du lära dig hur du använder teknik för att neutralisera en motståndare, även om de är större och starkare.

BJJ bygger på att ta ner motståndaren till marken, där du använder ledlås, strypningar och andra tekniska grepp för att tvinga dem att ge upp. Träningen stärker inte bara din fysiska kondition utan även ditt mentala fokus och tålamod, då du lär dig att analysera och reagera snabbt i olika situationer.

Våra tränare anpassar träningen efter din nivå, så oavsett om du är nybörjare eller har tränat tidigare kan du känna dig trygg i att utvecklas i din egen takt.

Utrustning som krävs:

  • Gi (dräkt) för BJJ
  • Tandskydd (rekommenderas)

Hos oss kan du börja träna BJJ från 4 års ålder och upptäcka glädjen i denna dynamiska och utmanande kampsport.

Barnträning:

Vill du att ditt barn ska ha roligt, bygga självförtroende, förbättra sin fysiska kapacitet och samtidigt lära sig disciplin? Då kanske kampsportsträning är rätt. Hos oss kan barn träna både BJJ och Thaiboxning. BJJ kan man börja träna från 4 års ålder och Thaiboxning från 7 år. Våra erfarna tränare skapar en trygg och rolig miljö där barnen kan utvecklas både fysiskt och mentalt.

Vanliga frågor

Nej, BJJ passar både nybörjare och erfarna utövare. Våra instruktörer anpassar träningen efter din nivå, så du kan utvecklas i din egen takt.

Det enda du behöver är en BJJ-gi (dräkt) och vi rekommenderar även att använda tandskydd. Har du inte en gi? Vi har dräkter att låna eller köpa på plats.

Ja, säkerheten är en viktig del av vår träning. Våra instruktörer ser till att teknikerna utförs korrekt och säkert, samt att alla tränar på ett ansvarsfullt sätt för att minimera risken för skador.

Självklart! Vi erbjuder provträningar där du kan känna efter om BJJ är något för dig innan du anmäler dig till en längre kurs.