Presentation av våra PT

Våra personliga tränare är licensierade och har en bred kunskapsbas men ändå olika spetskompetensområden tex konditionsträning, styrketräning eller viktminskning. Vi har idag 3 st personliga tränare.  

När man tränar med en PT hos har vi möjlighet att erbjuda enskild träning utan andra medlemmar i närhet.

Steven Antoniou

Kort om dig

Steven heter jag och är världens största kampsportsnörd. För ett antal år sedan startade jag Poseidon Kampsportsakademin som ett kul projekt. Projektet blev större och sedan ett 2015 har jag jobbat heltid med träning. Jag är bl.a Eleiko utbildad personlig tränare, Eleiko Strength Coach och Elitansvarig för Svenska BJJ förbundet.

Vad har du för träningsbakgrund?

Min idrottsliga bakgrund började med friidrott och simning men gick över till boxning ganska tidigt. Jag har tränat och tävlat inom olika kampsportsgrenar i över 25 år. De senaste 10 åren har mitt primära fokus varit Brasiliansk Jiu Jitsu och fysträning. Jag har tävlat både nationellt och internationellt och har tagit hem några medaljer.


Varför jobbar du som personlig tränare?

För några år sedan märkte jag att jag inte gjorde någon riktigt nytta i mitt valda yrke, det var samma sak dag in och dag ut utan att jag egentligen bidrog till att göra världen bättre. Jag har alltid tränat och kunde se att de flesta i min ”träningsomgivning” mådde bra och var fina människor. Mitt lilla sidoprojekt (klubben) var min största glädjekälla. Då klubben växte såg jag en möjlighet att sprida min kunskap och träningsglädje på heltid. Genom träning kan man hjälpa människor att bli starka så att de bättre klarar av sin vardag. Det är mitt sätt att göra världen lite bättre


Vilka klienter skulle ha störst nytta av att träna med dig?

Jag har vana att jobba både med elitidrottare och vanliga motionärer. Den som har en match, lopp, eller tävling och vill prestera bättre än de har gjort tidigare har störst nytta av att anlita mig. Klienter med skador är lite av min specialitet.


Hur är du som tränare?

Hård och kärleksfull!

Johan Thorsell

Kort om dig

Jag heter Johan Thorsell och har en bakgrund som gymnasielärare, innan jag sadlade om till PT och kampsportsinstruktör.

Vad har du för träningsbakgrund?

Jag tränade Goshindo och sportjujutsu när jag var liten. Gick via den olympiska fäktningen till historisk fäktning, men någonting saknades.
2007 började jag snegla på BJJ och Submission Wrestling och har inte sett tillbaka.
Jag har tävlat då och då. Mina största nuvarande meriter är guld på Sveriges största tävling Swedish Open, 2015 och en vinst på EM.
I framtiden kanske det blir medalj även där ...


Varför jobbar du som personlig tränare?

Jag kände att det var något som saknades i min lärargärning, både hos mig och i situationen. Lärarjobbet är mycket stillasittande och stående vid en tavla. Här är det kroppen som är både verktyget och målet.
Oftast är eleverna här lite mer motiverade också.


Vilka klienter skulle ha störst nytta av att träna med dig?

Träningsovana och de som behöver lite extra push. Men också de som kanske har nått en platå i sin träning och inte kommer vidare.
Jag kommer att hitta hindret.


Hur är du som tränare?

Jag har en pedagogisk utbildning signerad den svenska staten. Ett driv att se resultat och en  förmåga att identifiera problemområden.
Jag är mjuk (nåja) mot de mjuka och hård mot de hårda.
Jag har gått Riksidrottsförbundets Idrottsinstruktörsutbildning och Sports Club Educations Personliga Tränarutbildning.