Instruktörer

Det är otroligt viktig att vi har rätt kompetens på klubben inte minst när det gäller barntränare . Samtliga instruktörer har över 10 års erfarenhet inom sitt område och är certifierade tränare. Utöver vi det tar vi alltid ut utdrag från brottsregistret så att ni som föräldra känna er ännu tryggare

Huvudinstruktör

Steven Antoniou är huvudinstruktör på Poseidon Kampsportsakademi och har över 20 års erfarenhet av kampsport både som coach och tävlande. Steven kallar sig själv för kampsportsnörd. Han är tidigare medlem i Svenska BJJ landslaget och är nu ansvarig för Svenska BJJ förbundets elitsatsning. Utöver det är Steven certifierad personlig tränare, MovNat certifierad instruktör och hälsocoach.

InstruktörerJohan Thorsell

Johan Thorsell, har Svart bälte i BJJ. Johan har tränat på Poseidon sedan 2008 och är en av våra mest uppskattade instruktörer. Han leder flera klasser hos oss bl.a BJJ Basics, BJJ Kidz och Soma Move. Johan är certifierad personlig tränare och hälsocoach.

Simon Otter

Simon Otter, har Svart Bälte i BJJ. Simon har tränat hos oss i över 10 år. Han leder avancerade gruppen i BJJ för 7-9 åringar. Simon är 3 barns pappa och brinner verkligen för BJJ. Han är otroligt pedagogisk och extremt duktig på att plocka fram det bästa i våra barn.

Sebastian Elmenhof 

Sebastian  har Svart Bälte i BJJ.


Micke Pastor

Micke har Brunt Bälte i BJJ.

Patrick Nilsson