Instruktörer

Det är otroligt viktigt att vi har rätt kompetens på klubben, inte minst när det gäller barntränare . Samtliga instruktörer har över 10 års erfarenhet inom sitt område och är certifierade tränare. Utöver det tar vi alltid ut utdrag från brottsregistret så att ni som föräldrar kan känna er ännu tryggare

Huvudinstruktör

Steven Antoniou är huvudinstruktör på Poseidon Kampsportsakademi och har över 20 års erfarenhet av kampsport både som coach och tävlande. Steven kallar sig själv för kampsportsnörd. Han är tidigare medlem i Svenska BJJ-landslaget och är nu ansvarig för Svenska BJJ-förbundets elitsatsning. Utöver det är Steven certifierad personlig tränare, MovNat-certifierad instruktör och hälsocoach.

InstruktörerJohan Thorsell

Johan Thorsell har Svart bälte i BJJ. Johan har tränat på Poseidon sedan 2008 och är en av våra mest uppskattade instruktörer. Han leder flera klasser hos oss bl.a BJJ Basics, BJJ Kidz och Soma Move. Johan är certifierad personlig tränare och hälsocoach.

Simon Otter

Simon Otter, har Svart Bälte i BJJ. Simon har tränat hos oss i över 10 år. Han leder avancerade gruppen i BJJ för 7-9 åringar. Simon är 3 barnspappa och brinner verkligen för BJJ. Han är otroligt pedagogisk och extremt duktig på att plocka fram det bästa i våra barn.

                                                                                                                                                                  Micke Pastor

Micke har brunt bälte i Bjj.

Ingen fotobeskrivning tillgnglig


Sebastian Elmenhof
Sebastian har svart bälte i BJJ.

Kan vara en nrbild av 1 person och skgg

Chris Matz

Chris håller i Thaiboxningspass.


Emma Lundegard

Håller i HIIT-pass.