En personlig tränare kan göra skillnaden

Våra personliga tränare är licensierade och har en bred kunskapsbas men ändå olika spetskompetensområden tex konditionsträning, styrketräning eller viktminskning. Vi har idag 3 st personliga tränare.  
När man tränar med en PT hos har vi möjlighet att erbjuda enskild träning utan andra medlemmar i närhet.

Vi tror att en aktiv livsstil med mycket rörelse gör människor friska och glada. I en familjevänlig miljö med engagerade tränare hjälper vi dig att få en bättre livskvalité och en fin gemenskap.  Vi vill genom träning göra människor starka, fysiskt och mentalt och ge dem verktyg och stöd för att nå sina träningsmål. Innan du bestämmer dig börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål.
Varför en personlig tränare?

  • Du får hjälp att nå dina mål snabbare för att din personliga tränare gör en plan
  • Din träning blir roligare och du får prova träning du aldrig skulle ha gjort annars.
  • Du kommer att minska risken för skador samt förebygga dem.
  • Du kommer att få skräddarsytt program utifrån dina behov.

Vid första PT Lektion görs en nogrann hälsoprofil med fystester och rörelsetester. Dessa tester ligger sen till grunden för ditt träningsprogram. Vi skräddarsyr träningsprogrammet utifrån dina styrkor och svagheter och tar alltid hänsyn till dina individuella önskemål och behov. Antigen erbjuder vi dig ett färdigt träningspaket för specifika ändamål eller skräddarsyr ett träningspaket om vi mot all förmodan inte ha något paket som motsvarar dina önskemål.
Exempel på träningpaket vi kan erbjuda

  • Bröllopspaket - 10 veckors program med viktminskning som mål
  • Löptävlingspaket - 10 veckors program med snabbare löptider som mål
  • Rivstartspaket -  4 veckors program för att kickstarta din träning
  • Par PT paket - 10 veckors program för par. Styrka, rörlighet och kondition ligger i fokus
  • Matchpaket - 12 veckors program inför en kampsportstävling
  • Small group PT - 10  veckors program för mindre grupper tex företag, kompisgäng, par mm

PRIVAT LEKTION BJJ & MMA

Privata lektioner kan spela en stor roll i hur snabbt din BJJ utvecklas. Instruktören kan fokusera till 100% på dig och dina förutsättningar vilket i sin tur optimerar inlärningsprocessen. Detta är oerhört svårt att åstadkomma under ordinarie gruppträning.
Varje privat lektion inleds med en genomgång av tidigare inlärda tekniker, följt av 2-3 nya tekniker. När du förstår de nya teknikerna, kommer instruktören att visa dig hur man kombinerar dem med tidigare inlärda tekniker. För att förstärka inlärningen jobbar vi med drillar och ”live sparring”.
Inget krav på medlemskap för personlig träning. Kontakta oss på info@kampsportsakademin.se eller ring 0734 60 50 00 för en kostnadsfri konsultation.