Om oss

Poseidon Kampsportakademin grundades 2008 med BJJ som första idrott och har sedan  dess utvecklats kontinuerligt. Idag erbjuder vi fler aktiviteter för hela familjen och är ca 500 aktiva medlemmar.
 Vi tränar i en rolig och stimulerande miljö under ledning av kvalificerade och licensierade instruktörer. Våra instruktörer och personliga tränare har många års erfarenhet och fina tävlingsmeriter. Flera gånger om året har vi gästinstruktörer från Brasilien och andra delar av världen.

Träningscentret är ca 1000 kvm stort och finns på Järfällavägen 100.  Vi har tillgång till ett fullt utrustat performance gym och  konditionsrum. Vi har naturligtvis fräscha kill- och tjejomklädningsrum med dusch och bastu.
Våra medlemmar har olika målsättningar med sin träning och alla kör därefter. Vissa vill bli världsmästare en dag, vissa vill bara hålla igång och andra gillar gemenskapen vi har på klubben. En sak är dock alla eniga om. Oavsett målsättningar så är det sanslöst kul att träna hos oss och vi utvecklas som individer.
Alla får provträna hos oss . Det är otroligt viktigt att du testar innan du bestämmer dig.

Vår vision

Att erbjuda en plats där hela familjen får möjligheten att träna och umgås med människor som är engagerade, kreativa och som känner sig delaktiga i klubben. Vi vill göra människor starka, fysiskt och mentalt och ge dem verktyg och stöd för att nå sina träningsmål.

Värdegrund

Allt vi gör på klubben gör vi för att vi tycker det är kul, meningsfullt och det berikar våra liv. Vi vill bli starkare både mentalt och fysiskt för att klara av vardagen bättre. Eftersom tid är en bristvara idag vill vi involvera hela familjen. Klubben ska erbjuda aktiviteter som passar både tjejer och killar, stora som små. Kärnan i vår verksamhet råkar vara kampsport. Vill du komma och träna med oss?