Jobba på Poseidon


När du jobbar hos oss på Poseidon så är din viktigaste uppgift att inspirera människor och motivera dem på deras egna nivå, med positiva utmaningar, stora som små.

Säljande receptionist


Är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter, är social, serviceinriktad, och har lätt för att träffa nya människor? Är du även träningsintresserad? Då är det kanske Dig vi söker! 

 

Att vara receptionist på Poseidon Kampsportsakademin

 

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att skapa en varm och välkomnade miljö för våra medlemmar. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna verkligen känner sig välkomna. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

Din primära uppgift är att bemanna receptionen. Det är dig medlemmarna kommer träffa först och det är viktigt att de bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Dina primära arbetsuppgifter är registrering och kontroll av medlemskap, försäljning av medlemskap och träningsutrustning, enklare kafféförsäljning samt säkerställa att klubben är ren och fräsch. När du kommer till jobbet, vikter kan behöva flyttas på, mattorna kommer behöva damsugas och soptunnor ska tömmas.

 

Tempot är inte så hög egentligen, arbetsuppgifterna är varierande och det är endast stressigt ungefär en timme på kvällstid när vi har barnklasserna. Arbetsuppgifterna är så inte komplicerade och det möjlighet att ta över mer ansvar när man känner sig varm i kläderna. Det finns en enorm potential till utveckling för rätt person.

 

Arbetstiden i receptionen är fast och är mest kvällstid under veckan. Tjänsten är 60%-100% enligt överenskommelse.  

 

Vad söker vi hos dig?

 

Vi letar efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning, administration och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Du talar flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper och är villig att lära dig nya saker. Har du jobbat i reception och med försäljning förut är det meriterande.

 

Om Poseidon Kampsportsakademin

Poseidon Kampsportakademin är en av Nordens största kampsportklubbar med över 600 medlemmar. Vi är en familjeorienterad klubb där motionärer och elitmotionärer trivs bäst. Hos oss kan du träna bl.a Brasiliansk Jiu Jitsu, Thaiboxning, Självförsvar, Gruppträning inne på gymmet, Soma Move och Movnat.

 

Vi erbjuder en plats där hela familjen får möjligheten att träna och umgås med människor som är engagerade, kreativa och som känner sig delaktiga i klubben. Vi vill göra människor starka, fysiskt och mentalt och ge dem verktyg och stöd för att nå sina träningsmål. Kampsport råkar vara det vi tränar mest.

 

Träningscentret är ca 1000 kvm stort och finns på Järfällavägen 100.  Vi har tillgång till ett fullt utrustat performance gym, boxningsring och 2 stora kampsportsytor på ca 200 kvm vardera. Vi har naturligtvis fräscha kill-och tjej omklädningsrum med dusch och bastu.


Våra medlemmar har olika målsättningar med sin träning och alla kör därefter. Vissa vill bli världsmästare en dag, vissa vill bara hålla igång och andra gillar gemenskapen vi har på klubben. En sak är alla dock eniga om, oavsett målsättningar så är det sanslöst kul att träna hos oss och vi utvecklas som individer.

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-10 -15. Urval och intervjuer har påbörjats - så vänta inte med din ansökan!


Tjänsten är 60% -100% enligt överenskommelse. Arbetstid är främst kvällstid 14-21 måndag till lördag. Fastlön eller timlön enligt överenskommelse.  

För mer information och för att söka tjänsten maila oss på info@kampsportsakademin.se eller ring oss på 0858839661.