Naprapati

Utöver rolig och stimulerande träning är det vår målsättningen är att erbjuda våra medlemmar och deras familj kvalitativ hälsovård.
Vi erbjuder naprapatbehandlingar, klassisk massage, akupunktur för smärtlindring, dry needling och intramuskulär stimulering med nålar.
Naprapaterna arbetar med allt ifrån akuta besvär till förebyggande behandling samt gör individanpassade tränings och rehabupplägg.

Massage

Massagebehandlingen är välgörande och djupgående för muskulaturen. Visste du att som naprapat så utbildar man sig under hela första året på naprapatutbildningen till massageterapeut, så bättre massage får man leta efter. Behandlingen passar dig som vill få en ordentlig genomkörare av musklerna eller förebygga besvär från rörelseapparaten.

Leg. naprapat Reza

Reza har varit leg. naprapat sen 2012, men började jobba med naprapati redan 2007. Han har tidigare varit naprapat hos Vasalunds IF och AFC Fotboll, men på senare år jobbat mer med kampsportare då hans stora intresse är MMA.
Som komplettering till de manuella behandlingarna så jobbar Reza även med diverse elektroterapeutiska maskiner som Laser, Ultraljud, TENS, Diatermi m.m. Han har ett helhetstänk och arbetar mycket förebyggande i form av prehabövningar, funktionell rörelseanalys och prestationsundersökning. Reza hjälper självklart också till att ta fram bra rehabövningar vid skador för att få bästa möjliga resultat efter behandlingarna.
Reza är även Lic. Personlig Tränare, Cert. Massageterapeut samt vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, manipulationstekniker, Dry Needling, och terapeutisk laserbehandling.